شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۰۴

فصیحی رامندی:

شهرداری می‌تواند ظرف پنج سال دولتخانه صفوی را به طور کامل بازسازی و آن را به مکانی قابل بهره‌برداری برای همشهریان، هموطنان و گردشگران خارجی تبدیل کند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، فرج‌الله فصیحی‌رامندی رئیس کمیسیون مالی و اقتصادی شورای شهر در هفتمین نشست بررسی لایحه بودجه پیشنهادی سال ۹۸ شهرداری، ضمن یادآوری چهارم اسفند، سالروز عملیات خیبر؛ گفت:

این عملیات نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس بود که منجر به موفقیت‌های بزرگی شد.

وی در ادامه به روند طراحی‌ پروژه‌ها در سازمان خدمات طراحی شهرداری پرداخت و متذکر شد:

طراحی باید بر اساس ضرورت‌ها و نیاز پروژه‌های شهری باشد. طراحی پروژه‌ای که در نهایت از آن استفاده نشود؛ هدر دادن منابع شهرداری خواهد بود زیرا برای طراحی این پروژه‌ها هزینه می‌شود. باید بر روری طرحی کار شود که شهرداری اجرای آن را در دستور کار قرار داده باشد.

فصیحی‌رامندی در بخش دوم سخنان خود به موضوع دولتخانه صفوی و مباحث مربوط به سرمایه‌گذاری، حفظ و نگهداری این اثر تاریخی پرداخت و گفت:

در زمان مدیریت سابق سازمان میراث فرهنگی پیشنهاداتی مبنی بر ورود شهرداری به موضوع دولتخانه صفوی و تحویل آن به شهرداری جهت بازسازی این اثر تاریخی مانند سرای سعدالسلطنه؛ مطرح شد اما مسئولین وقت با تحویل آن به شهرداری موافقت نکردند.

رئیس کمیسیون مالی و اقتصادی شورای اسلامی شهر قزوین یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی توان بازسازی دولتخانه را با استفاده از اعتبارات دولتی، ندارد. حدود پانزده سال گراند هتل متعلق که به مجموعه دولتخانه است؛ منتظر مرمت و بازسازی است. قسمت‌های دیگر دولتخانه نیز چنین وضعیتی دارند.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنم دولختانه صفوی مانند سعدالسلطنه و با همان تعهدات، به شهرداری واگذار شود. شهرداری می‌تواند ظرف مدت سه الی پنج سال این مجموعه تاریخی را به طور کامل بازسازی کند.

فرج‌الله فصیحی‌رامندی اظهار امیدواری کرد با استقرار تیم جدید مدیریت میراث فرهنگی بتوان مذاکرات را برای اجرای چنین طرحی آغاز کرد تا این مجموعه مانند سرای سعدالسلطنه به مکانی قابل بهره‌برداری برای همشهریان، هموطنان و همچنین گردشگران خارجی تبدیل شود. اگر فکری به حال دولتخانه صفوی نشود؛ بیست سال بعد، این مجموعه در بهترین حالت، اگر خراب نشود؛ وضعیتی مانند امروز خواهد داشت.

وی افزود: جوی روانی در سطح شهر به راه افتاده که شهرداری را عامل تخریب آثار باستانی معرفی کند اما بر خلاف اینگونه تبلیغات؛ چندین نمونه عینی مانند سرای سعدالسلطنه، حمام قجر و ... وجود دارد که در اختیار شهرداری قرار گرفته و به صورت آبرومند بازسازی و احیاء شده‌اند.

/پایان پیام/

 

تصاویر مرتبط