رئيس کميسيون شهرسازي شوراي اسلامي شهر قزوين تأکيدکرد:
جذب اعتبار ملي براي بوستان باراجين اقدامي شاخص و مناسب
همراه با جذب اعتبارات کشوري براي بوستان ملي باراجين که براي اولين بار است محقق مي شود، اين پروژه مهم به پيشرفت هاي بيشتري دست پيدا مي کند.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ در آخرين جلسه بررسي کدهاي بودجه شهرداري که با حضور شهردار قزوين برگزار شد پروژه بوستان ملي باراجين، فرهنگسراي نشر آثار و ارزشهاي امام خميني (ره)، ساختمان اداري جديد شورا و شهرداري و برخي ديگر از پروژه ها مورد بررسي مجدد قرار گرفت و بر ساخت فرهنگسراي جديد در نواحي منفصل شهري از سوي اعضاي شورا تأکيد شد.
حسين غياثوند رئيس کميسيون شهرسازي شورا در رابطه با بوستان ملي باراجين که از تأکيدات وي براي اختصاص جلسه اي جداگانه براي بررسي آن بوده است، اظهارداشت: سال 95 براي اولين بار رديف اعتبار ملي براي پروژه هاي بزرگ شهر همچون بوستان ملي باراجين اختصاص داده مي شود، اعتباري معادل 5/22 ميليارد تومان که بخش اعظم آن از اعتبارات ملي است.
وي در رابطه با روند توسعه بوستان باراجين در فاز دوم و افزودن 450 هکتار به يکهزار هکتار موجود، اظهارداشت: فضا براي ايجاد زيرساخت ها و امکانات لازم در زمينه هاي تفريحي، گردشگري، سرمايه گذاري، اقامتي و تجاري بيشتر از قبل فراهم شده و اقدامات لازم براي جلوگيري از ساخت و ساز غير مجاز و زمين خواري انجام شده است.
غياثوند در رابطه با تأکيدات ديگر شورا بر ايجاد ديگر امکانات در بوستان باراجين، اظهارداشت: ساماندهي ورودي و خروجي بوستان با سيستم هاي مکانيزه و ثبت دقيق ورودي و خروجي ها، ساخت فضاي اداري مناسب براي قوت کار بيشتر مجموعه، علامت گذاري و نصب تابلو راهنمايي رانندگي در مسيرهاي پرخطر، روشنايي بيشتر، افزايش نمازخانه ها و انتخاب اسم مناسب براي آلاچيقها از مهمترين تأکيدات به شمار ميآيد.
اين عضو شورا تأمين آب شرب منطقه نمونه گردشگري باراجين را نيز از ديگر موارد مهم برشمرد و گفت: ضمن بررسي دقيق نقاط ضعف و قوت دهکده در راستاي تکميل پروژه آبزيان و استقرار آکواريوم ها، يک ميليارد تومان بودجه درنظر گرفته شد و شهرداري به استفاده از ظرفيت بخش خصوصي با هدف ايجاد درآمد پايدار گردشگري براي مردم و ايجاد مرکز تمام عيار براي آبزيان موظف شد.
وي در خاتمه خاطرنشان کرد: در فاز دوم بوستان مخزن 25 هزار مترمربعي آب ايجاد ميشود و براي اين رقم 350 ميليون تومان اعتبار درنظر گرفته شده است و از سوي ديگر اعضاي شورا بر درخت کاري و افزايش سرانه فضاي سبز مجموعه، افزايش برنامه هاي فرهنگي و ورزشي و ايجاد جذابيت بيشتر در اين منطقه نمونه گردشگري تأکيد کردند.
پايان پيام/1609/اسفند94