سه‌شنبه ۱۳۹۴/۰۷/۲۱

مدير کل ميراث فرهنگي و صنايع دستي در جلسه شوراي شهر:

آماده هر گونه همکاري با شوراي شهر و شهرداري براي آباداني قزوين هستيم

مدير کل ميراث فرهنگي و صنايع دستي استان قزوين گفت: آماده هر گونه همکاري با شوراي شهرو شهرداري براي آباداني قزوين هستيم.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ "محمد جواد حضرتي ها" در جلسه شوراي اسلامي شهر ضمن گراميداشت نام و ياد شهداء و تسليت شهادت سردار همداني در جبهه نبرد با داعش و صهيونيسم بين المللي ضمن قدرداني از برگزاري جلسه اي که به همت شوراي اسلامي شهر ترتيب داده شده بود، با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري که همدلي و همزباني ملت و دولت است، گفت: وظيفه همه ماست تا فرمايش مقام معظم رهبري را براي رسيدن به ديدگاهها و اهداف مشترک و تحقق توسعه متوازن شهرمان جامه عمل بپوشانيم.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه "گردشگري" را يکي از مهمترين و برجسته ترين عنصر مباحث مديريتي شهر قزوين برشمرد و ادامه داد: با توجه به قابليت و توانمندي که اين صنعت در جهان امروز دارد ولي شهرمان آنطور بايد و شايد، نتوانسته توانمندي هاي خود را در اين بخش علي رغم داشتن آثار متنوع تاريخي، فرهنگي، ميراثي و طبيعي شکوفا نمايد.

وي با اشاره به تحولات چشمگير و کيفي گردشگري که طي دهه هاي اخير در دنيا رخ داده، گفت: از سال 1950 ميلادي به بعد، سونامي گردشگري در سراسر دنيا شکل گرفت تا گردشگري که پيش از آن به شکل فردي دنبال مي شد به شيوه گروهي پيگيري شده و شرايط تا به امروز به نوعي شود که سازمان جهاني گردشگري شعار امسال خود را "يک ميليارد گردشگر، يک ميليارد فرصت" نامگذاري کند.

اين مقام مسئول با بيان اينکه امروزه گردشگري به صنعت مهم و درآمد زا و در رده درآمدهاي نفت و گاز و خودرو سازي تبديل شده است، گفت: کشور ايران نيز در 15 سال اخير براي عقب نماندن از قافله جهاني متوجه اين واقعيت شده است که بايد از ظرفيتي به نام توريسم گردشگري به نفع کشور بهره برد و در زمانيکه کشورهايي همچون اردن، عراق، سوريه و ترکيه به سمت ارتقاء حوزه گردشگري حرکت کردند.

وي در ادامه با تأکيد بر اينکه براي توسعه گردشگري بايد زيرساخت ها رونق يافته و امکانات پذيرايي، اقامتي مناسب و به ويژه هتل هاي چهار و پنج ستاره در شهر گسترش يابند، گفت: مقام معظم رهبري تأکيد داشتند که تا پايان برنامه پنج ساله ششم بايد تعداد مسافران خارجي که وارد شهر مي شوند به پنج برابر تعداد کنوني افزايش يابد.

به گفته حضرتي ها وقتي گردشگر به ايران سفر مي کند، بايد خدمات استاندارد دريافت کند و ما متوليان مي توانيم با تهيه بسته هاي تشويقي و گسترش و توسعه فضاهاي اقامتي براي اقامت و ديدن آنها از جاذبه هاي متنوع تاريخي اقدام کنيم.

مدير کل سازمان ميراث فرهنگي قزوين در رابطه با وضعيت کنوني قزوين در تعداد آثار تاريخي اظهار داشت: استان قزوين با داشتن يکهزارو 306 اثر تاريخي در جايگاه چهاردهم کشوري قرار دارد و در حاليکه تا سه ماه قبل در جايگاه نهم کشوري قرار داشت.

وي با تأکيد بر اينکه بايد تعداد آثار تاريخي آماده بازديد گردشگران را بيشتر از وضع موجود نماييم، گفت: شهر و به خصوص محدوده تاريخي و ميراثي بايد براي تردد سواره و به ويژه پياده گردشگران با وسايل نقليه عمومي فراهم باشد و ضمن اينکه پذيرايي و خدمات مناسب در اين مسيرها به گردشگران ارائه مي شود، راهنمايان گردشگري طوري آثار تاريخي و کالبدي را روايتگري کنند که گويي براي گردشگر داستان کهن تعريف مي کنند و اين مهم به جذب گردشگر کمک شاياني خواهد کرد.

وي در بخش بعدي سخنان خود با تأکيد بر اينکه تلاش براي آباداني شهر از تکاليف شرعي ما مسئولان است، گفت: آماده هر گونه همکاري با شوراي شهر و شهرداري براي آباداني قزوين و رساندن آن به نقطه مطلوب هستم.

حضرتي ها با تأکيد بر اينکه بدون ترديد آينده شهر با در کنار هم قرار گرفتن ما مسئولان رقم مي خورد، گفت: تقابل ها موجب فرسايش مي شود و بنابراين بايد به سمت تقويت همدلي ها پيش برويم و اين باور ماست که بايد در کنار يکديگر باشيم.

وي با بيان اينکه ما به يک برنامه سه تا 10 ساله نيازمنديم، گفت: ما نيازمند نگاه علمي و به دور از عواطف و احساسات هستيم و براي هر اقدام عملي مدير کل ميراث فرهنگي نه به عنوان يک شهروند و بلکه در کنار شورا و شهرداري است.

پايان پيام/1432/مهر94

تصاویر مرتبط