شنبه ۱۳۹۳/۱۲/۲۳

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين:

تبديل تهديدها به فرصت، راهکارخروج از رکود ساخت و ساز/پروژه هاي عمراني سال 94 نقش مهمي در توسعه متوازن و بهبود عبور و مرور شهري دارند

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين با اشاره به رکودي که در صنعت ساختمان شاهد آن هستيم، گفت: بازتابهاي ناشي از اين رکود در اقتصاد کشور نمود پيدا کرده و درآمد شهرداري ها را نيز تحت تأثير قرار داده است، ولي مي توان اين تهديدها را به فرصت تبديل کرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ علي فرخزاد با بيان اينکه صنعت ساختمان پس از درآمدهاي نفتي در کشور رتبه دوم را از لحاظ درآمدي و اقتصادي به خود اختصاص داده است، ادامه داد: مهندسين نقش محوري در صنعت ساختمان بر عهده دارندو اين در حالي است که از بودجه 432 ميليارد توماني شهر، 200 ميليارد تومان به حوزه کميسيون عمران اختصاص داده شده، يعني رقمي معادل 70 درصد کل بودجه که نقش مهمي در حوزه هاي مختلف و به ويژه کارکرد تخصصي خود بر عهده دارد.

فزخزاد به راهکارهايي که در صنعت ساختمان و نظام مهندسي مي توان براي خروج از رکود به کار برد اشاره کردو گفت: کارآفريني در نظام ساختمان سازي و صدور خدمات فني و مهندسي به ديگر شهرها و کشورها از مهمترين موضوعاتي است که علاوه بر بازگرداندن رونق به اين بخش، توليد ثروت را نيز به همراه دارد.

وي خبرداد: افتتاح دفتر نمايندگي نظام مهندسي و اتاق بازرگاني در شهر کربلا، تدوين قراردادهايي از سوي مهندسين براي پيش برد کار بر اساس منطقه بندي، برپايي دوره هاي آموزشي و تعامل با ديگر دستگاهها از جمله اقدامات انجام شده در اين بخش بوده است.

اين عضو شورا با اشاره به راهکارهايي که در حوزه شهرداري براي خروج از رکود ساخت و ساز مي توان به کار بست، اظهار داشت: در کميسيون شهرسازي طرحي تهيه شده تا در مراجع مربوطه مثل کميسيون ماده پنج و کارگروه امور زير بنايي تصويب شود تا تسهيلات براي متقاضي و سرمايه گذار فراهم شود.

فرخزاد خاطرنشان کرد: فراهم آوردن شرايط براي ساخت و ساز در بافت فرسوده که نياز اساسي به مسکن دارند، به همراه تدوين ضوابط براي توسعه باغ ويلاها، ساخت و ساز در بالاي اتوبان و تسهيل در صدور پروانه از جمله اقداماتي بوده که در جهت افزايش انگيزه براي ساخت و ساز انجام شده است.

به گفته رئيس کميسيون عمران شوراي شهر ايجاد شرايط براي فعاليت فعالان عرصه ساخت و ساز بومي در استان و جذب و حمايت از سرمايه گذار غير بومي به همراه توجه به سرمايه گذاري هاي خرد در کنار سرمايه گذاري هاي کلان، از جمله راهکارهاي رونق در اين بخش است.

اين عضو شوراي اسلامي در بخش بعدي سخنان خود به پروژه هاي شاخص عمراني شهر در سال آتي اشاره کردو ادامه داد: تقاطع غير هم سطح يکهزارو 860 متر مربعي امام رضا(ع) با اعتبار 140ميليارد تومان که 30 ميليارد از آن در سال آتي صرف و مابقي در سال 95 هزينه خواهد شد، يکي از مهمترين آنهاست.

وي ضمن اينکه از اجراي پل قدس با اعتبار 250 ميليارد ريال خبر مي داد، افزود: تقاطع غير همسطح خليج فارس نيز در ابتداي يکي از مهمترين ورودي هاي شهر از سمت بويين زهرا اجرا مي شود که از مصوبات دولت فعلي و قبلي محسوب شده و از نيازهاي اصلي ترافيکي به شمار مي آيد.

نايب رئيس شورا يکي از مهمترين بازتابها و کارکردهاي ناشي از اجراي تقاطع هاي غير هم سطح را روان سازي ترافيک شهر و تلاش در جهت بهبود وضعيت عبور و مرور شهري دانست و خاطرنشان کرد: توسعه متوازن شهر هدف ديگري است که در سايه تحقق اين پروژه هاي مهم در شهر انجام مي شودو به عنوان نمونه، تأثيرگذاري پل غير هم سطح خليج فارس در منطقه جنوب شهر گامي مهم در راستاي رونق اينگونه مناطق، ارتقاء سيما و منظر شهري و رونق حوزه ترافيکي خواهد بود.     

فرخزاد در خاتمه برج هاي مسکوني بادامستان و الهيه (نزديک به يکهزار واحد مسکوني) و ساختمان شورا و شهرداري را نيز از ديگر پروژه هاي عمراني برشمرد.

پايان پيام/1215/اسفند93

تصاویر مرتبط