وي فرزند مرحوم سيد قدير، در سال 1324 هجري شمسي، در يک خانواده مذهبي ديده به جهان گشود.وي پس از دوران کودکي و اتمام دروس ابتدايي، سال 1345 وارد حوزه علميه قزوين شد و دروس مقدماتي را در محضر علماء اعلام مرحوم شيخ ابراهيم اميري و مرحوم آيت اله حاج سيد جليل زرآبادي و آيت اله حاج شيخ حسن شالي، کمال استفاده را نموده است و دروس مکاسب و رسائل و کفايه را از محضر آيت الله شيخ محمد مظفري، و حضرت آيت اله حاج شيخ هادي باريک بين و مرحوم حاج شيخ محمد اويسي کسب فيض نموده است. وي در جريانات سياسي سال 1357 به خاطر مبارزه عليه رژيم پهلوي، تحت تعقيب قرار گرفته و ناچار به شهر مقدس قم هجرت نمود و در درس آيت اله منتظري، درباره ولايت فقيه و حکومت اسلامي شرکت کرده اند و مقداري دروس خارج عروه را در قزوين از محضر آيت اله مظفري، و دروس خارج خمس و ولايت فقيه را در چند سال از طريق نوار آيت اله منتظري استفاده نموده است.

حاج سيد موسي ابراهيمي از سال 1354 سرپرست مدرسه علميه صالحيه و بعد سرپرستي مدرسه علميه شيخ الاسلام را عهده دار بوده و از سال 1359 الي 1362 در سپاه پاسداران قزوين، به عنوان مسوول روابط عمومي و مسوول آموزش انجام وظيفه نموده است. وي سرانجام از سال 1366 در حوزه علميه صالحيه و شيخ الاسلام و امام صادق (ع)، در سطوح مختلف براي طلاب جوان تدريس داشته اند. از سال 1368 مديريت حوزه علميه امام صادق (ع) ، و از سال 1369 مديريت حوزه علميه کوثر ويژه خواهران را نيز عهده دار بوده اند.

معظم له در سال 13556 تدريس نهج البلاغه را براي جوانان و نوجوانان و بانوان و طلاب علوم ديني شروع نمود و در مقاطع مختلف به تدريس اشتغال داشته و دارند. وي در کنار تدريس، به نوشتن و تحقيق مجموعه بزرگي به نام احاديثي که از پيامبر بزرگ اسلام، از طريفق مورخين و علماء شيعه نقل شده، به شکل موضوع، جمع آوري نموده است و تا کنون حدود 9 جلد، تقريبا آماده براي چاپ است و انشاء الله تا حدود 10 جلد خواهد رسيد.