دوشنبه ۱۳۹۳/۱۰/۰۱

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين تأکيد کرد:

دهکده طبيعت با تکيه بر درآمد پايدار، آماده بهره برداري شود

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين گفت: حل مشکلات دهکده طبيعت و تلاش براي درآمدزايي اين پروژه از مهمترين موارد مطرح شده در جلسه روکش بودجه بود که به تکميل، راه اندازي و پويايي اين پروژه کمک خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ علي فرخزاد با اشاره به برگزاري جلسه اخير روکش بودجه که با حضور اعضاي شوراي شهر و دستور کار بررسي مشکلات دهکده طبيعت در بوستان باراجين برگزار شد، افزود: سرمايه گذاري حداقل سه ميليارد توماني براي اين پروژه درنظر گرفته شده است، پروژه اي که معتقديم حداقل هزينه هاي راهبردي خود را بايد تأمين کند.

وي با ابراز تأسف از اينکه بوستان باراجين قادر به درآمدزايي و تأمين هزينه هاي خود نيست، ادامه داد: درآمد دهکده از ابتداي تأسيس تاکنون، يک ميلياردو 500 ميليون ريال بوده و درحاليکه ماهانه 300 ميليون ريال براي آن هزينه صرف مي شودو بايد گفت که در اين مدت، دو ميلياردو 400 ميليون ريال هزينه به اين مرکز تحميل شده است.

اين عضو شورا در ادامه اضافه کرد: طرح ها بايد با حداقل هزينه ها طراحي و اجرا شوند، ماهيتشان راهبردي باشد و از درآمد ناشي از آنها بتوان منابعي براي اجراي پروژه هاي جديد تعريف کرد.

وي در اين رابطه متذکر شد: براي اداره و نگهداري هر چشمه سرويس بهداشتي عمومي، ماهانه يکصد هزار تومان در کشور هزينه مي شود ولي در کشوري مثل ترکيه طراحي و اداره سرويسهاي بهداشتي به شکلي است که هزينه هاي خود را تأمين مي کند.

نايب رئيس شورا با تأکيد بر اينکه بايد در همه حوزه ها به دنبال درآمد پايدار بود، عنوان کرد: تکيه به درآمدهاي ناشي از ساخت و سازها راه به جايي نخواهد بردو بايد در انديشه منابع درآمدي جديد بود.

وي در رابطه با تصميماتي که براي حل مشکل دهکده طبيعت اخذ شده صحبت کردو افزود: قرار شد سازمان خدمات طراحي و حوزه درآمد شهرداري پبشنهادات خود را براي ايجاد منابع درآمدي پايدار به مسئولان شورا بدهند.

فرخزاد يادآورشد: سياست گزاري ها بايد در اين مجموعه طوري باشد که از درآمد خود، فاز جديد را تکميل کندو در قالب لايحه اي پيشنهادات خود را به شورا ارائه دهند.

پايان پيام/1097/آذر93                 

تصاویر مرتبط