دوشنبه ۱۳۹۳/۰۸/۲۶

باتفاق آراء اعضاي شوراي اسلامي شهر تصويب شد؛

احداث زائرسرا براي مسافرين راهيان نور قزويني در خرمشهر

لايحه احداث زائر سراي مشارکتي براي حضور کاروانهاي راهيان نور در خرمشهر (از توابع استان خوزستان) در صحن علني شورا مطرح و اعضاء با ساخت زائرسرا در قالب مجتمع فرهنگي، آموزشي و رفاهي موافقت کردند.

 

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ عباس ظاهري رئيس شوراي شهر ضمن بررسي اين لايحه با تأکيد بر اينکه احداث مجتمعي متعلق به شهر قزوين به عنوان زائر سرا در مناطق راهيان نور ضروري است، افزود: بسياري از استانها پيش از اين نسبت به ساخت چنين مکاني در شهرهاي مرزي اقدام کردند.

وي ادامه داد: سالانه نوجوانان، جوانان و اقشار زيادي از قزوين در اين اردوها شرکت مي کنند، بنابراين بهره مندي قزوين از اقامتگاهي آبرومندانه و مجهز از ضروريات است تا بتواند اين جمعيت مشتاق را اسکان داده و از آنها درست و شايسته پذيرايي کند.

رئيس شوراي شهر در ادامه با بيان اينکه برخي استانها به صورت مشارکتي در مناطق مرزي پروژه احداث کردند، افزود: با توجه به اينکه قرار است با هزينه اي معادل 12 ميليارد تومان مجتمع قزوين به شکل مشارکتي احداث شود، بايد سهم دستگاهها و وظايف آنان به صورت شفاف مشخص شود.

***پروژه زائرسراي قزوين از امکانات خوبي برخوردار است

در ادامه جلسه علي فرخزاد با اشاره به ويژگي هاي فني پروژه گفت: زمين اين مجموعه از اداره کل راه و شهر سازي اخذ شده و در طراحي آن ساخت مجموعه اقامتي پيش بيني شده و از حالت سوله درآمده است.

نايب رئيس شوراي شهر با بيان اينکه پروژه مذکور موقعيت مکاني خوبي داشته و به شهر دسترسي دارد، يادآورشد: امکانات تفريحي و رفاهي همچون مسجد، رستوران، محل اقامت و سرويس بهداشتي در آن ديده شده است.

***پروژه زائر سرا بايد به بهره برداري برسد

شهلا عطايي رئيس کميسيون بانوان شورا با استقبال از ساخت اين پروژه اظهار داشت: نوروز امسال از مناطق راهيان نور بازديد داشتم و معتقدم سفر به اين مکانها از تأثيرگذاري مهم فرهنگي به خصوص در نسل نوجوان و جوان برخوردار است.

وي با اشاره به وضعيت اسکان مسافران در اين اردوها گفت: در برخي مناطق مدارس و در مناطقي مانند قلاويزان هيچ گونه امکانات رفاهي وجود ندارد، معتقدم اين پروژه بايد به نتيجه برسد و نيمه کاره و بي نتيجه باقي نماند.

***شرايط اسکان براي شهروندان در مناطق مرزي فراهم مي شود

فاطمه اشدري رئيس کميسيون پيگيري و نظارت شورا با بيان اينکه کربلا دانشگاهي براي مؤمنين و مسلمين است، افزود: يقينا رزمندگان طي هشت سال دفاع مقدس با تأثيرپذيري از اين واقعه مهم فرهنگي و حماسي هشت سال در برابر دشمن ايستادگي کردند.

وي مناطق جنوبي را همانند کربلا، دانشگاه بصيرت و اخلاق براي انسانها برشمردو گفت: با توجه به اينکه پروژه مذکور براي قزويني هايي است که به اين مکانها سفر مي کنند، بايد امکانات رفاهي و اسکان موقت شهروندان را فراهم آورد.

اشدري پيشنهاد داد: با توجه به اينکه پروژه فوق مخصوص قزويني هاي حضور يافته در اين منطقه است مي توان آنرا در قالب فرهنگسراي دفاع مقدس احداث کردو زائر سرا را به عنوان بخشي از اين پروژه ديد.

نايب رئيس کميسيون فرهنگي شورا همچنين تأکيدکرد: شهرداري نسبت به ساخت پروژه هاي عمراني و فرهنگي که به تأييد شورا رسيدند، اقدام کندو برنامه هايي را در دستور کار قرار دهدو با توجه به اينکه شورا و شهرداري يکي از مهمترين ارکان اين پروژه محسوب مي شوند، لازم است در سياست گزاري ها حضور داشته باشند.

***تلاش مجموعه استان براي ساخت زائرسرا در خرمشهر ستودني است

حسين صلح جو رئيس کميسيون فرهنگي شورا، ساخت زائرسرايي متعلق به قزوين در سرزمين نور را اقدامي مهم و قابل تقدير دانست و گفت: با توجه به اينکه طي چند سال اخير يکي از مشکلات استان فقدان زائرسرا در اين مناطق بود، استاندار و معاون عمراني وي تلاش زيادي براي ساخت اين زائرسرا به خرج دادند.

وي تأکيدکرد: اردوهاي راهيان نور يک عمليات فرهنگي_بصيرتي است که حلقه ي مفقوده بين نسل اول انقلاب و نسل جاري را از ميان برداشته است و ما مي توانيم در قالب اين اردوها ضمن بازگويي روحيات، توانمندي، خدمات و رشادتهاي رزمندگان، آنها را به خوبي به نسل جديد معرفي کنيم.    

صلح جو استان قزوين را جزو آخرين استانها در ساخت زائرسرا برشمردو گفت: در اين پروژه سه هکتاري موضوع اقامت بسيار مهم است و خوشحاليم در شوراي چهارم اين اتفاق رخ مي دهد، که پروژه مذکور را افتتاح کنيم و نظارت دقيقي داشته باشيم.

***زائر سرا مي تواند به مجتمعي چند منظوره تبديل شود

محمد رضا صديقي رئيس کميسيون شوراياري با بيان اينکه خرمشهر مرکز مقاومت در هشت سال دفاع مقدس بوده و رزمندگان قزويني نقش بي بديل در آزاد سازي آن داشتند، گفت: پروژه فوق علاوه بر اينکه اقامتي ست، مي تواند کاربري فرهنگي، سياحتي و زيارتي نيز داشته و مجتمعي چند منظوره باشد.

وي گفت: پروژه بايد جوابگوي 30 هزار نفري که از استان قزوين به اين اردوها مي روند، باشد و از آنجاييکه فصل کاري روبه اتمام است، از شهردار محترم مي خواهم نسبت به پرداخت سهم شهرداري اقدام کند تا پروژه هرچه زودتر اجرايي شود و از سويي، نظارت نظام مهندسي بر اين پروژه نيز مهم است.

***زائرسرا بايد از هر نظر ايده آل باشد

علي صادقي نيارکي نيز گفت: امروزه تأثير مثبت و معنوي مناطق جنگي بر جامعه غير قابل انکار است و درصد قابل توجه از افرادي که در اين اردوها شرکت مي کنند، حامي ارزشهاي نظام جمهوري اسلامي و انقلاب هستند.

رئيس کميسيون اداري و مالي تأکيد کرد: امکانات و خدمات در اين مجموعه بايد طوري باشد که براي سفر به اين منطقه رغبت ايجاد شودو زائرسرا از هر نظر ايده آل و مجهز باشد.

***دو سال زمان براي ساخت زائرسرا صرف مي شود

مسعود نصرتي شهردار قزوين نيز در اين جلسه گزارشي از پروژه زائرسرا ارائه دادو گفت: اين پروژه مشارکتي با نقش آفريني شهرداري قزوين، نيروي مقاومت سپاه و چند شهرداري ديگر احداث مي شود که سهم شهرداري قزوين 40 درصد از هزينه هاي کل اين پروژه است و بايد با هزينه اي معادل 12 ميليارد تومان به بهره برداري برسد.

وي گفت: شهرداري قزوين نيز مي تواند از محل فروش زمين (دو زمين در خيابان اصفهان و شهرک مينودر پيش بيني شده است) اعتبار لازم براي ساخت اين پروژه را کسب کند.

شهردار يادآورشد: زمين اين پروژه بنام مؤسسه راهيان نور استان قزوين بوده و دو سال زمان براي ساخت آن لازم است و منابع مالي بايد در زمان مناسب اختصاص پيدا کند.

گفتني است، در پايان جلسه مقرر شد سهم شهرداري در ساخت، نظارت و بهره برداري از پروژه مشخص شودو در اسرع وقت بازديدي از پروژه با حضور اعضاي شوراي شهر به عمل آيد.

پايان پيام/1058/آبان93

تصاویر مرتبط