سه‌شنبه ۱۳۹۳/۰۲/۰۲

سخنگوي شوراي اسلامي شهر قزوين:

با رونق صنايع دستي فرهنگ شهر قزوين به اقصي نقاط کشور منتقل مي‌شود

با رونق صنايع دستي علاوه‌بر انتقال فرهنگ شهر قزوين به اقصي نقاط کشور منبع درآمدي براي امرارمعاش خانواده‌هاي قزويني نيز ايجاد مي‌شود.

 

به گزارش روابط عمومي شوراي شهر قزوين، علي صادقي نيارکي در چهارمين جلسه شوراي شهر قزوين که به موضوع اقدامات انجام شده در ايام نوروز93 پرداخته شد، اظهار کرد: يکي از وظايف مجموعه مديريت شهري برنامه‌ريزي براي پذيرايي از از مهمانان نوروزي است.
وي افزود: اعضاي ستادنوروزي مجموعه مديريت شهري در ايام نوروز زحمات زيادي را متحمل شدند اما باتوجه به موقعيت استراتژيک شهر قزوين و قرارگرفتن آن در مسير اتوبان به نظر مي‌رسيد شرايط لازم براي جذب تعداد بيشتري از مسافران نوروزي در اين ايام فراهم بود.
اين عضو شوراي اسلامي شهر قزوين اضافه کرد: بايد تدابيري انديشيده شود که از گذر مسافران براي شناساندن شهري که عناوين ملي و فراملي دارد، بهتر از اين استفاده شود.
صادقي نيارکي ادامه داد: با راه‌اندازي کمپ اطلاع‌رساني در حاشيه اتوبان مي‌توان تعداد بيشتري از گردشگران و مسافران را به بازيد از اماکن تاريخي و گردشگري شهر قزوين و اقامت در اين شهر جذب کرد.
وي عنوان کرد: يکي از اقداماتي که در راستاي جذب گردشگر مي‌توان انجام داد، رونق صنايع دستي است که در سال‌هاي اخير مغفول مانده است.
اين عضو شوراي اسلامي شهر قزوين تصريح کرد: قزوين يکي از مراکز توليد صنايع دستي در سطح کشور به شمار مي‌رود و اين درحالي است که در زمان فعلي درصد کمي از مردم قزوين از طريق توليد صنايع دستي امرار معاش مي‌کنند.
صادقي نيارکي خاطرنشان کرد: با رونق صنايع دستي علاوه‌براين‌که اقتصاد شهر پويا مي‌شود زمينه‌اي براي انتقا فرهنگ شهر قزوين به اقصي نقاط کشور فراهم مي‌شود.
وي يادآور شد: همچنين در گذشته سهم قزوين در توليد خشکبار و صادرات آن بسيار زياد بود که در سال‌هاي اخير ناديده گرفته شده است و با برنامه‌ريزي براي فعال کردن اين امر مي‌توان علاوه‌بر جذب تعداد بيتشري از گردشگران به اقتصاد نيز رونق بخشيد.
انتهاي پيام/

تصاویر مرتبط