چهارشنبه ۱۳۹۲/۰۹/۲۷

رئيس انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان؛

گراني و کمبود دارو مشکل اصلي بيماران کليوي است

رئيس انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين به تشريح برخي از فعاليت هاي انجام شده براي بيماران کليوي پرداخت و خواستار انجام حمايت هاي لازم از آنان شد.

 

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين، فاطمه اشدري رئيس انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان در نشست مطبوعاتي به مناسبت هفته حمايت از بيماران کليوي اظهار اميدواري کرد: از طريق کمک هاي مردمي و خيًرين، به بيماران کليوي اعم از دياليزي و پيوندي خدمات لازم را به اين قشر ارائه دهيم و سلامت آنها  بدون داشتن مشکلات مالي حاصل شود.
اشدري به فعاليت اين انجمن در قزوين اشاره و تصريح کرد: انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان داراي سه نمايندگي در شهرستان هاي آبيک، بوئين زهرا وتاکستان است که هر کدام داراي بخش هاي دياليز است.
وي از فعاليت دو دفتر مدد کاري در شهرستان البرز و محمديه خبر داد و افزود: اين دو واحد با توجه به نداشتن بخش دياليز، با مشکلاتي نظير هزينه اياب و ذهاب براي بيماران کليوي مواجه است که همکاري مسئولان ذيربط براي ايجاد بخش دياليز در اين شهرها مي تواند باري از دوش اين بيماران بردارد.
اين مقام مسئول به برخي از مشکلات دياليزي و پيوندي اشاره و تصريح کرد: مشکل اصلي اين بيماران، گراني وکمبود دارو است که اين بخش در روند بهبود سلامتي بيماران پيوندي بسيار مهم است چراکه اگر توانايي خريد دارو را نداشته باشند کليه پيوندي پس زده و دوباره بيمار تحت درمان دياليز قرار مي گيرد.
اشدري با بيان اين مطلب که اين انجمن در حد توان خود  خدماتي  را به بيماران کليوي ارائه مي دهد اظهار داشت: پرداخت هزينه پيوند از 10 تا 100 درصد به به بيماران واجد شرايط، ارائه معرفي نامه به خدمات درماني يا اسناد پزشکي تأمين اجتماعي جهت صدور دفترچه خاص و کارت هوشمند، ارسال مدارک بيماران به انجمن بيماران کليوي ايران جهت صدور کارت شناسايي، ارائه معرفي نامه به آزمايشگاه ها جهت برخورداري از تخفيف در هزينه هاي آزمايشات، معرفي بيماران به به مراکز درماني جهت رايگان نمودن هزينه هاي سونوگرافي، راديولوژي و سنگ شکن از جمله اين موارد مي باشد.
اين مقام مسئول از معرفي بيماران به بانک هاي ملت، ملي، صادرات جهت دريافت وام قرض الحسنه خبر داد و ادامه داد: با توجه به وجود تعاملات سازنده بين اين انجمن و کميته امداد استان و توجه ويژه اين نهاد به بيماران کليوي به بيماران، وام قرض الحسنه يا بلا عوض ارائه مي شود که اين رويکرد، تسهيل کننده روند بهبود سلامتي و رفع دغدغه هاي بيماران در کنار فعاليت هاي اين انجمن است.
اشدري از انجام هماهنگي هاي لازم با انجمن بيمارن کليوي ايران جهت سهولت در مراحل پيوند کلييه بيماران خبر داد و افزود: اين روند نقش بسزايي در ارائه خدمات لازم و به موقع به بيماران و اتخاذ تمهيدات لازم براي حفظ سلامتي بيمار داشته است.
رئيس انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين به تشکيل پرونده اهدا کننده و معرفي به گيرنده اشاره و تصريح کرد: معرفي فرزندان دانشجوي اين بيماران به دانشگاه ها براي ارائه تخفيفات در هزينه ثبت نام، تحويل ارزاق 2 بار در طي سال به بيماران دياليزي و صدور کارت اهداء عضو پس از مرگ مغزي، از ديگر خدمات ارائه شده از سوي اين انجمن به بيماران است.
وي با بيان اين مطلب که تعداد کل بيماران تحت پوشش اين انجمن 890 نفر مي باشد اذاعان داشت: از اين تعداد 362 نفر بيمار دياليزي، 410 نفر بيمار پيوندي، 100 نفر بيمار کليوي و 18 نفر بيمار دارويي هستند.
اين مقام مسئول به وضعيت بيماران کليوي در سال 92 اشاره و تصريح کرد: از ابتداي سال جاري تا کنون 28 تن از بيماران، پيوند کليه شده اند و بيماران در شرف پيوند 30 نفر مي باشند و بيماران بهبود يافته 5 نفر مي باشند.
 اشدري با قدرداني از حمايت هاي اعضاي شورا و شهردار قزوين در راستاي انجام توافقات لازم با مؤسسه مديريت حوزه علميه قزوين مبني بر تملک يک قطعه زمين با کاربري بهداشتي و واگذاري زمين معوض اظهار داشت: با اين توافق و حمايت مجموعه مديريت شهري زمين مذکور جهت ادامه پروژه احداث درمانگاه در اختيار مؤسسه خيريه امام صادق (ع) قرار گرفت و قصد داريم در اين درمانگاه خدمات درماني مختلفي را به مراجعه کنندگان ارائه دهيم تا براي درمان ناچار به سفر به شهرهاي ديگر و تحميل هزينه هاي جانبي بر آنها نباشيم.
وي همچنين خواستار حمايت دولت يازدهم از بيماران کليوي شد و ادامه داد: انجام حمايت هاي لازم به منظور تأمين هزينه هاي درماني و دارويي از اين بيماران مي تواند روند درمان اين افراد را بهبود بخشد و آنها را سريعتر به آغوش خانواده باز گرداند.
اشدري خواستار انجام مراقبت هاي لازم از سوي شهروندان براي پيشگيري از ابتلاء به بيماري هاي کليوي شد و ادامه داد: داشتن تغذيه سالم، خودداري از خوردن فست فودها، توجه ويژه به فشار خون، توجه به وضعيت بدني و انجام آزمايشات لازم در طي سال براي اطمينان از روند سلامتي خود، تهيه مواد غذايي سالم و ورزش از جمله اين موارد مي باشد که نقش موثري در جلوگيري از ابتلا به اين بيماري دارد.
وي ادامه داد: در راستاي آگاه سازي بيشتر شهروندان نسبت به اقدامات پيشگيرانه با برپايي همايش طب سنتي با دعوت از دکتر خير انديش و انعکاس مطالب آموزشي در حوزه کليه، در صدد هستيم سلامت شهروندان در اين بخش را تا حد امکان حفظ نماييم.
اين مقام مسئول همچنين در خاتمه خواستار حمايت هاي مردمي و مسئولان به منظور تأمين هزينه هاي بيماران کليوي شد و اظهار داشت: تمامي وجوه جمع آوري شده فقط براي بيماران استان و در سطح شهرستان هزينه مي گردد و مبالغ دريافتي به  حساب هاي انجمن واريز مي گردد.
گفتني است؛ شماره حساب 6138729166 بانک ملت شعبه سعدي به نام انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين آماده دريافت وجوه نقدي براي حمايت از بيماران کليوي است.

تصاویر مرتبط