سه‌شنبه ۱۳۹۷/۰۷/۱۷

فصحی رامندی در جلسه علنی پارلمان محلی:

واگذاری تاکسی بی سیم ۱۳۳ به بخش خصوصی در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، فرج‌الله فصیحی‌رامندی عضو شورای شهر در جلسه علنی هفدهم مهرماه با اشاره به مشکلات رانندگان تاکسی که در سطح شهر فعالیت می کنند گفت:

‍این رانندگان همانند کامیون‌ داران برای تهیه اقلام مورد نیاز خود با مشکلاتی مواجه هستند، این قشر زحمتکش و وفادار هستند، لذا باید در راستای رفع مشکلات آنها اقدامات لازم انجام گیرد.

فصیحی‌ رامندی ادامه داد: نداشتن بیمه یکی از مهمترین مشکلات رانندگان تاکسی است که باید مسئولان مربوطه در مرتفع کردن این مشکل گام بردارند.

این نماینده مردم در شورای شهر تاکید کرد: جابه‌جایی مسافران توسط رانندگان شخصی از دیگر مشکلات تاکسیرانان است که برخورد جدی با این مهم وجود ندارد و به یکی از مشکلات جدی تاکسیرانان تبدیل شده است.

فصیحی رامندی به واگذاری تاکسی بی‌سیم 133 شهرداری قزوین اشاره کرد و افزود:

لایحه واگذاری تاکسی بیسیم اوایل سال جاری در شورای اسلامی شهر قزوین مطرح شد، و مقرر شد شرایط واگذاری بررسی و لایحه آن به شورا ارسال گردد ولی بعد از گذشت 4 ماه هنوز اقدام جدی در این راستا صورت نگرفته است.

وی در ادامه با اشاره به این موضوع که مخابرات اعلام کرده، شماره‌های سه رقمی فقط مربوط به خدمات رسانی می باشد، اضافه کرد:

از آنجایی که شماره تلفن 133، سه رقمی است و تاکسی بی‌سیم کار درآمدی انجام می‌دهد و خدماتی محسوب نمی گردد، مخابرات این خط را خواهد گرفت.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌ دهم سازمان تاکسیرانی شهرداری برای واگذاری تاکسی 133 به بخش خصوصی تدابیر لازم را اتخاذ کند تا خسارتی متوجه شهرداری نباشد.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین بیان کرد: اعضای شورا و مجموعه مدیریت شهری در ادوار گذشته همواره به دیدار خانواده‌های شهدا و ایثارگران می‌رفتند که طی یک سال گذشته با جابه‌جایی مسئول امور ایثارگران در شهرداری، انجام این سنت حسنه کمرنگ شده است.

این عضو شورا اظهار کرد: باید در انجام سنت یاد شده کوشید و شهردار محترم با انتخاب مشاور امور ایثارگران شرایطی فراهم نماید تا همانند گذشته مجموعه مدیریت شهری به دیدار این قشر معظم بروند.

وی بیان کرد: همچنین در دو سال گذشته قطعه زمینی به شهروندان قزوینی با مزایده در محدوده بادامستان فروخته شده که لوله آب از این زمین عبور کرده و اکنون صاحبان ملک نمی‌توانند پروانه ساخت دریافت کنند.

فصیحی رامندی تصریح کرد: باید به هر نحوی شده هزینه جابه‌جایی لوله آب پرداخت شود تا مشکلات مردم در صدور پروانه برطرف شود.

در ادامه جلسه فوق فرج‌اله فصیحی‌رامندی با اشاره به شیوه نامه کمک به مساجد گفت: در یکی از بندهای شیوه‌نامه مساعدت به فعالیت‌های عمرانی مساجد امده، کمک به مساجدی صورت پذیرد که 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

به نظر بنده این بند باید اصلاح شود زیرا مساجدی هستند که در ابتدا پولی برای شروع عملیات عمرانی ندارند ولی وقتی کار به 50 درصد رسید، مردم و خیرین بیشتر برای کمک‌رسانی وارد می‌شوند.

تصاویر مرتبط