دوشنبه ۱۳۹۴/۰۲/۲۸

اشدري نايب رئيس كميسيون فرهنگي شورا اسلامي شهر قزوين:

لزوم توجه به افزايش اعتبارات فرهنگي/ پايگاههاي فرهنگي و اجتماعي از نقش مهمي در تعالي جامعه برخوردارند

نايب رييس كميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر با تاكيد بر اينكه در امور فرهنگي اعتبار و برنامه هاي اندكي اختصاص داده شده و به اجرا درآمده است گفت: امروزه پرداختن به مقوله فرهنگ و گسترش برنامه ها و زيرساخت هاي فرهنگي بيش از هر دليل ديگري موجب همدلي و همزباني مردم و مسئولان خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين: فاطمه اشدري با بيان اين مطلب، بر لزوم همراهي و هماهنگي نهادها و دستگاههاي دولتي و غير دولتي فرهنگي با شهرداري كه سالهاست در عرصه فرهنگ كار مي كند تاكيد كرد و ادامه داد: در سال 93 مقام معظم رهبري با اعلام شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي بر اين اتحاد و همراهي تاكيد كردند تا اين رويه به خصوص در عرضه فرهنگ در كشور شكل بگيرد و همچنان ادامه داشته باشد.

اشدري توجه به مسائل روبنايي در عرصه فرهنگ را موجب تقويت و بالندگي زيرساخت هاي فرهنگي نيز برشمرد و گفت : توجه به ايجاد امكانات و فضاهاي وسيع رفاهي، فرهنگي و تفريحي و عدم تغيير كاربري اين فضاها به تجاري و مسكوني از مهمترين مسائل است چرا قزوين نبايد يك سالن اجتماعات مطلوب، بزرگ و در خور توجه و يا يك آمفي تئاتر چند منظوره داشته باشد؟ تا برنامه هاي فرهنگي و هنري همچون تئاتر در آنها براي استفاده درست اقشار مختلف جامعه به اجرا درآيد.

نايب رئيس كميسيون فرهنگي شورا از تئاتر به عنوان يك هنر زنده ياد كرد و ادامه داد: از اين هنر مي توان براي ترويج مباني و موضوعات مختلف فرهنگي و به خصوص فرهنگ شهروندي بهره مند شد و لازمه اين مهم آن است كه زمينه با همراهي و مشاركت دستگاهها در شهر فراهم شود.

اين عضو شورا لازمه ايجاد همدلي و همزباني در بين هنرمندان و دستگاههاي فرهنگي را در قضاوتهاي درست و منطقي از يكديگر و شناخت هنرمندان مهم و محوري و حمايت از ظرفيتهاي آنان دانست و افزود اگر فرياد مي زنيم كه قزوين پايتخت خوشنويسي ايران است بايد از ظرفيت هنرمندان خوشنويس استفاده كنيم و ضمن حمايت از آنها زمينه را براي ترويج هنر خوشنويسي در شهر فراهم آوريم.

وي با تاكيد بر اينكه فرزندان اين شهر نيازمند فضاهاي تفرجگاهي قابل دسترس در محله هاي خود هستند و دستگاههاي نظير شهرداري، اداره كل تربيت بدني، اداره كل فرهنگ و ارشاد، سازمان تبليغات، بسيج، سپاه و آموزش و پرورش از نقش مهمي در توجه به نيازهاي نوجوانان و جوانان برخوردارند، گفت: رمز پيشرفت و تعالي يك جامعه به تعداد پايگاههاي فرهنگي و اجتماعي آن بستگي دارد و تعداد بالاي پروژه عمراني و تقطع غير همسطح نمي تواند جوابگوي نياز فرهنگي شهر باشد.

اين عضو شوراي اسلامي شهر تاكيد كرد: با ارتقاء بودجه فرهنگي و احداث يك سراي محله در هر يك از محلات و اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي ، آموزشي، علمي و هنري براي خانواده ها و اقشار مختلف جامعه، مي توانيم بگوييم كه گامهاي مهمي براي گسترش فضاي فرهنگي شهر برمي داريم تا رضايت شهروندان رقم خورد.

وي استفاده از طرفيت مردم و نخبگان شهر براي اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي در محات را مورد تاكيد قرار داد و با گريز به اكراي طرح محله ما كه چند وقتي است در سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري اجرا مي شود، گفت اين طرح به خوبي توانسته از ظرفيت محلات و مساجد براي اجراي برنامه هاي متنوع براي شهروندان استفاده كند و اگر از توان شوراياران در اين بخش نيز استفاده شود به نتايج مطلوب تري در حل مشكلات مردم و ترويج فرهنگ شهروندي خواهيم رسيد.

اشدري در بخش بعدي سخنان خود از برخي برنامه هاي ضد ارزش در رسانه ها انتقاد كرد و گفت: رواج و انتشار برخي كليپ ها و تصاوير نامناسب در برخي مراسم ها و يا به واسطه انتشار در تبلت ها و تلفنهاي همراه موجب شده بر تفكر نوجوانان و جوانان تاثيرات مخري گذاشته شود.

وي ماهواره و شبكه هاي غربي را نيز عامل ديگري براي تحت تاثير قرار گرفت اعتقادات فرهنگي جامعه ايراني برشمرد و ادامه داد: مصوبه مجلس شوراي اسلامي در ممنوعيت استفاده از ماهواره بايد توسط مجريان قانون براي خانواده هايي كه براحتي از ماهواره استفاده مي كنند ضابطه اجرايي تري پيدا كند.

نايب رئيس كميسيون فرهنگي شورا خاطر نشان كرد: چطور به خود اجازه مي دهيم در نظامي كه با مقاومت و پايداري مردم و خون هزاران شهيد در انقلاب و جنگ تحميلي حفظ شده با رفتار ناآگاهانه برخي جوانان لكه دار شود؟ اين جوانان مادران و پدران آينده ايران اسلامي هستند و مسئول تربيت نسلي خواهند شد كه كشورمان به آنها سپرده مي شود.

اين عضو شورا يادآور شد : اگر زمينه براي ازدواج به هنگام نسل جوان فراهم شود و يا فضاي آگاهي بخشي به آنها با اجراي برنامه هاي فرهنگي گسترش يابد بسياري از انحرافات اجتماعي همچون طلاق كاهش خواهد يافت و قادر به تربيت فرزنداني آگاه و داراي بينش عميق خواهند شد.

وي خانواده ها راآسيب پذيرترين نهاد جامعه در برابر جنگ نرم دشمنان و تهاجمات فرهنگي كه دشمن به كشور وارد مي سازد برشمرد و تاكيد كرد: بايد شرايط در كشور به گونه اي پيش رود كه محيط امن خانواده تحت تاثير مسائل منحرفانه قرار نگيرد و فرمايش مقام معظم رهبري در ترويج سبك زنذگي اسلامي و ايراني بيش از گذشته مورد توجه قرار بگيرد.

پايان پيام/ 1284/ارديبهشت 94

تصاویر مرتبط