سه‌شنبه ۱۳۹۳/۱۲/۰۵

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين تأکيدکرد:

ضرورت عملياتي شدن مطالعات ساماندهي ورودي ها

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين با بيان اينکه طي سالهاي اخير حداقل 9 مشاور براي ساماندهي ورودي هاي شهر، طرح ارائه دادند، گفت: از نظر مطالعه و کار کتابخانه اي و تئوري اقدامات قابل قبولي انجام شده ولي متأسفانه همگي در کتابچه اي جمع و به کتابخانه رفته و معتقديم بايد عملياتي شود.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ علي فرخزاد دليل کارايي نداشتن مطالعات انجام شده در حوزه ساماندهي ورودي ها را عدم مطابقت آنها با خواسته ها و منافع اقتصادي مالکين دانست و افزود: اين روند نتوانسته انگيزه اي در بين مردم منطقه به وجود آوردو حتي موجب رشد ساخت و سازهاي غير مجاز شد که با اجبار نيز نمي توان از بروز چنين اتفاقاتي جلوگيري کرد.

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين با تأکيد بر اينکه طرح هاي يکطرفه در ساماندهي ورودي ها با شکست مواجه مي شود، خاطر نشان کرد: سياست حفظ باغات سنتي يکي از راهکار هايي بوده که با هدف ساماندهي ورودي ها در دستور کار قرار گرفته ولي از آنجاييکه عملا دستاوردي نداشته، در پايان نتوانسته نسخه قابل توجهي بپيچد.

اين عضو شورا با تأکيد بر اينکه حل مشکل ورودي ها تنها به دست مسئولان استاني حل مي شود، افزود: بدون شک از خارج استان و يا پايتخت نمي توان راهي براي حل مشکلات استاني پيدا کردو با اين اقدام، تنها موضوعات پيچيده تر مي شود چراکه شناخت ديگران از مسائل منطقه اي و محله اي زياد نيست.

فرخزاد يادآورشد: استاندار قزوين در جلسات کميسيون ماده پنج همواره بر توجه به حقوق مالکين ساکن در محدوده ورودي ها تأکيد دارند، ولي باز هم چالشهايي بر سر راه وجود دارد که اميدواريم برطرف شوند.

وي در بخش ديگر از سخنان خود با اشاره به پيشرفتي که شهر قزوين در شمال داشته، بيان کرد: با توجه به اينکه در محدوده هاي جنوبي، شرقي و غربي اغلب باغات سنتي واقع شدند، در شرايط کنوني ناگزير به توسعه شهر در اين محدوده هستيم تا بالاي اتوبان را به عنوان منطقه توسعه شهري درنظر بگيريم.

نايب رئيس شوراي شهر با بيان اينكه رشد شهر در شمال در طرحهاي جامع پيشين و فعلي شهر پيش بيني شده است، ادامه داد: از طرفي عدم توسعه شهر به سمت شمال اتوبان باعث افزايش قيمت زمين و مسکن شده و از سوي ديگر رشد متوازن شهر در ديگر بخشها را درپي نداشته و روند فعلي موجب رشد جمعيت شهرهاي اقماري مانند محمديه، اقباليه، بيدستان، الوند، شريفيه شده است.

فرخزاد تغيير تمايلات مردم در انتخاب نوع سكونتگاه خود را دليلي بر گسترش شهر به سمت شمال برشمردو گفت: زندگي شهري امروزي به شکلي است که اغلب خانه ها به صورت آپارتماني و کوچک مقياس ساخته مي شودو اين چرخه، خواه ناخواه شهروندان را به سمت احداث خانه هايي با مقياس بزرگتر و ويلايي سوق داده است.

وي در پايان يادآورشد: در زندگي شهر نشيني امروزي، اغلب خانه هاي آپارتماني کوچک، فشرده و متراکم ساخته مي شود ولي در شهرهايي همانند کرمانشاه و همدان مجوز قانوني ساخت خانه هايي با قطعات و فضايي بزرگتر داده مي شود كه اين روند موجب شده شرايط ايده آلي براي سازندگان، ساكنين و شهروندان اين شهرها به وجود بياورد كه بسيار مهم است.

پايان پيام/1181/بهمن93

تصاویر مرتبط