چهارشنبه ۱۳۹۷/۱۱/۲۴

نائب رئیس شورای شهر:

باید در بودجه سال ۹۸ شهرداری، تسویه بدهی شهرداری به بانک شهر دیده شود.

 

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، مهدی عبدالرزاقی رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک و نائب رئیس شورای شهر در چهارمین نشست بررسی لایحه بودجه شهرداری در سال ۹۸؛ گفت:

باید مشخص شود که اولویت بندی شهرداری برای اجرای لایحه بودجه به چه صورت است؟! در سال گذشته شاهد انحراف از بودجه بوده‌ایم که درصد بالایی نیز دارد.

وی افزود: عدم افزایش بودجه در سال جدید جای هیچگونه اشکالی ندارد‌. زمانی که کدهای خاص محقق نمی‌شود باید ردیف‌ها و کدهای مذکور حذف شوند تا بودجه به صورت واقعی و بدون حباب ارائه گردد.

عبدارزاقی تاکید کرد: اگر تدوین بودجه با نگاه واقع‌بینانه همراه باشد و فضای موجود بشکند و بودجه واقعی باشد؛ شاهد مشکلات حال حاضر در عدم تحقق کدهای خاص نخواهیم بود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر در ادامه تاکید کرد: ستاد ملی بازآفرینی به ریاست شخص رئیس جمهور، ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای سال آینده در نظر گرفته است که لازم است شهرداری قزوین نیز طرحی برای بازآفرینی شهری در حوزه شهر قزوین ارائه دهد.

مهدی عبدالرزاقی همچنین به موضوع بدهی شهرداری به بانک شهر پرداخت و گفت:

طی جلسات گذشته از جانب شهرداری طرحی ارائه شد تا از فروش اموال شهرداری در سه پروژه این نهاد برای تسویه بدهی به بانک شهر استفاده شود اما از کد درآمدی حاصل از فروش این اموال در ردیف‌های مختلف استفاده شده است که این خود نشان از حبابی بودن لایحه بودجه است.

نائب رئیس شورای شهر اضافه کرد: باید تسویه بدهی بانک شهر در بودجه دیده شود. در پایان هر سال، ۸۵ میلیارد تومان به این بدهی اضافه می‌شود. باید جلوی این روند گرفته شود تا در پایان چهار سال، یک شهرداری ورشکسته را تحویل شورای بعدی ندهیم.

عبدالرزاقی یادآور شد: در سنوات قبل برای تسویه بدهی شهرداری، کارخانه آسفالت به عنوان باغ‌ویلا به بانک شهر واگذار شد. مانند همه زمین‌هایی که کاربری فضای سبز داشتند و قبل از تصویب در کمیسیون ماده پنج به عنوان مسکونی و تجاری و .... واگذار شده است تا امروز مجبور باشیم برای تغییر کاربری ملکی که واگذار کرده‌ایم در کمیسیون ماده پنج تلاش کنیم.

این عضو شورای شهر در پایان به مبحث تملک خانه عارف قزوینی پرداخت و گفت:

این خانه در سال ۱۳۸۴ به عنوان آثار تاریخی ثبت شده است اما به علت عدم رسیدگی مسئولین میراث فرهنگی، پس از سیزده سال تقریبا قسمت اعظمی از بنای غربی منزل خراب شده است. لازم است این موضوع در اولویت شهرداری قرار گیرد تا قبل از تخریب کامل این بنا به آن رسیدگی شود.

/پایان پیام/

تصاویر مرتبط