سه‌شنبه ۱۳۹۷/۰۹/۱۳

سخنگوی پارلمان محلی:

بودجه های در نظر گرفته شده برای آموزش شهروندی نباید در حوزه روابط عمومی هزینه شود

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، دکتر سیده منیره قوامی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر در جلسه علنی پارلمان محلی ضمن ارائه گزارشی از جلسات و اقدامات کمیسیون متبوع خویش، گفت:

در یکی از جلسات کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری بازدیدی از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی صورت گرفت. این مجموعه ظرفیت های خوبی دارد که مقرر شد همکاری‌های دوجانبه‌ای بین مرکز تحقیقات و شورای شهر به وجود آید. مسائل مختلفی وجود دارد که این مرکز تحقیقاتی می‌تواند در آن‌ها به شورای شهر و شهرداری کمک کند که به عنوان مثال میتوان بهبود کود کمپوست سایت محمد آباد که تا به حال نتوانسته استانداردهای لازم را برای فروش کسب کند را نام برد.

وی افزود: مقرر شد مباحث مطروحه در قالب کارگروهی بین شهرداری و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی عنوان شود و برای حل آن‌ها راهکار ارائه شود.

دکتر قوامی همچنین به جلسه مشترک این کمیسیون با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و گفت:

در این جلسه مباحثی مطرح شد که چند مورد از آن‌ها در صحن شورا نیز به تصویب رسید. در رابطه با سایت محمدآباد نیز مسائلی مطرح شد و نظر مسئولین سازمان حفاظت محیط زیست این بود که این سایت مشکل محیط زیستی دارد و باید مشکلات آن حل شود. گفتنی است نظر این مقام مسئول نیز این بود که سایت محمدآباد باید زیر نظر شهرداری اداره شود تا شهرداری بتواند مدیریت تخصصی و کارشناسی خود را اعمال کند. در کمیسیون نیز بنا شد تا شهرداری اقدامات لازم را در این رابطه انجام دهد.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قزوین در ادامه گزارش جلسات بعدی این کمیسیون را ارائه داد و بیان داشت:

موضوع جلسه بعدی این کمیسیون، آموزش در زمینه پسماند بود. در سال گذشته ۳۰۰ میلیون تومان برای مبحث آموزش شهروندی در زمینه پسماند بودجه اختصاص دادیم كه اين بودجه علاوه بر آموزش، در حوزه روابط عمومي اين سازمان هزينه شده است لذا در بحث آموزش، پسماند از نظر اين كميسيون اقدام قابل ارزيابی كه بتوان گزارش داد صورت نگرفته است. بنابراين نظرات اعضا كميسيون جهت ارتقا برنامه های آموزشی اين سازمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد در برنامه‌های آموزشی آینده ضمن نیازسنجنی، به تقویم آموزشی شهروندی نیز توجه شود.

دکتر قوامی افزود: همچنین مقرر شد این آموزش‌ها به بخش خصوصی واگذار شود و سازمان مدیریت پسماند بر روند آن نظارت داشته باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قزوین همچنین در تذکری ضمن انتقاد از عدم استفاده از ظرفيت فرهنگسراها برای آموزش شهروندی گفت:

شهرداری فرهنگسرا احداث ميكند و در اختيار بخش خصوصی قرار ميدهد اما فعاليت های اين مراكز كمكی به ارتقا فرهنگ شهروندی نمی‌كند و لازم است نسبت به برگزاری كلاس‌های مرتبط با آموزش های شهروندی اقدام شود و بودجه آموزش در حوزه‌های ديگر  مانند روابط عمومی هزينه نشود.

دکتر سیده منیره قوامی سخنان خود را با ارائه پیشنهادی در خصوص بودجه سال آینده ادامه داد و گفت:

پیشنهاد می‌کنم به دلیل اهمیت و حساسیت مبحث آموزش ردیف بودجه جداگانه‌ای برای این مبحث داشته باشیم‌ تا از هزینه این بودجه در حوزه‌های غیر مرتبط مانند روابط عمومی، جلوگیری شود. علاوه بر آن برنامه‌های آموزشی باید کمّی و قابل ارزیابی باشند.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین به ایستگاه سازمان مدیریت پسماند در محله شیخ آباد اشاره کرد و گفت:

بر اساس تصميم كميسيون خدمات شهری قرار شد اين ايستگاه جهت آموزش‌های پسماند در اختيار انجمن های زيست محيطی قرار گيرد تا تحت نظارت سازمان پسماند اين آموزش ها صورت گيرد که لازم است به اجرای این کار سرعت بیشتری بخشیده شود.

ادامه جلسه علنی شورای اسلامی شهر قزوین با حضور مدیر و هیئت مدیره کانون معلولین توانا ادامه پیدا کرد. دکتر سیده منیره قوامی در اینباره گفت:

خيلي خوب نيست كه مطالبه معلولين شهر ما برداشتن حفاظ و نرده ميانی خيابان باشد تا امكان رد شدن از خيابان برای ورود به كانون برای آنها فراهم شود. از شهرداری ميخواهيم احداث پل عابر پياده مناسب را در اولويت كاری خود قرار دهد.

وی افزود: شهرداری اتوبوس‌هایی مجهز به رمپ خریداری کرده و به ناوگان اتوبوسرانی شهر اضافه کرده است اما رانندگان این اتوبوس‌ها آموزش لازم را برای استفاده از این رمپ‌ها ندیده‌اند که باید در این خصوص نیز اقدام شود تا از امکاناتی که شهرداری فراهم کرده است به خوبی استفاده شود.

 

تصاویر مرتبط