شنبه ۱۳۹۷/۰۷/۲۸

زهرا یوسفی در جلسه علنی پارلمان محلی:

شهرداری به دنبال درآمد از راه تخلفات نیست.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، دکتر زهرا یوسفی رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای شهر در جلسه علنی پارلمان محلی گفت:

 

یکی از بحث های خیلی مهم در شهر که مد نظر اعضای شورا و مدیران شهری نیز میباشد، بحث دسترس پذیری فضاهای مورد استفاده شهری است. در حال حاضر وضعيت فضاهای شهر از لحاظ دسترس پذیری برای معلولین، سالمندان و افراد كم توان، بسیار نامناسب است.

از منظر قانون، رعایت مناسب سازي فضاهاي شهری براي معلولین در ساختمان هایی که ساخته می‌شود الزامی است اما ساختمان های نوساز زیادی در شهر وجود دارد که این موارد در آن ها رعایت نشده است.

وی افزود: علی رغم وجود بندها و دستورات قانونی، رعايت قانون و برخورد قانونی لازم با متخلفين صورت نمی‌گیرد.

دکتر یوسفی همچنین به تخصيص اعتبار در بودجه سال ٩٧ شهرداري برای مناسب سازی فضاها اشاره کرد و خواستار ارائه گزارش عملکرد معاونت معماری و شهرسازی شهرداری در این زمینه شد.

وي در ادامه با اشاره به پیاده رو سازی هایی که در سطح شهر انجام شده، گفت:

در این زمینه شاهد مشکلاتی مانند عدم آگاهی کافی پیمانکاران در استفاده از مصالح موجود هستیم. به عنوان مثال از سنگ فرش های ویژه نابینایان به صورت معکوس استفاده می‌شود. لازم است شهرداری برای پیمانکارانی که با آن ها در حوزه پیاده‌راه سازی همکاری می‌کند؛ کلاس های آموزش اجباری در نظر بگیرد.

رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای اسلامی شهر با تاكيد بر طرح ايجاد بام سبز (روف گاردن) در آپارتمان‌ها، به قانونی بودن آن در شهرهای مختلف کشور پرداخت و تصریح کرد:

با توجه به کمبود فضاهای سبز در سطح شهر، گرمايش زمين و به جهت تقويت تعاملات اجتماعي شهروندان، با وضع قوانين لازم می‌توان ایجاد بام سبز را به یک راهکار قانونی تبدیل کرد. در صورتی كه در حال حاضر، کمیسیون ماده صد در قزوين حکم به تخریب بام سبز منازل ميدهد، در شهرهای دیگر مانند مشهد، شيراز و ... در صورت ایجاد بام سبز (روف گاردن) امتیازات و تخفيفاتي برای شهروندان در نظر گرفته می‌شود.

دکتر زهرا یوسفی در ادامه از کیفیت پایین و نامناسب بودن عکس های موجود در پرونده های کمیسیون ماده صد انتقاد کرد و گفت:

برای اینکه بتوانیم ساختمانهای معرفی شده به كميسيون را با بناهای اطراف مقایسه کنیم و تشخيص درست دهيم، لازم است عکس های با کیفیت و با زاويه های مناسب در پرونده ها موجود باشد كه علی‌رغم تذكرات مكرر در يكسال اخير، تغييری ديده نشده است. در این زمینه پيشنهاد ميكنم با برگزاری کلاس عكاسی برای عوامل شهرداری، برای رفع این مشکل اقدام کرد.

دکتر یوسفی همچنین در رابطه با عملکرد تعدادی از پلیس های ساختمان شهرداری و مهندسین ناظر پروژه ها گفت:

 اگر تخلفات ساختمانی در مراحل ابتدایی گزارش شود تحميل خسارت به سازندگان بسيار كم خواهد شد و سیما و منظر شهری نيز بهتر حفظ می شود. اين نقصی است كه در حال حاضر وجود داشته و نياز به پيگيری دارد.

ضمنا اين توجيه که شهرداری به دنبال درآمد است بنا بر اين تخلف كنيم و جريمه اش را پرداخت كنيم، توهین به شهرداری و مديران شهری تلقی می‌شود. شهرداری به دنبال درآمد از راه تخلفات نیست و حفظ استانداردها و رعايت قوانين و حفظ سيما و منظر زيبای شهری اولويت كار شهرداري است.

 

تصاویر مرتبط